معرفی ابزارهای چت با هوش مصنوعی فارسی
هوش مصنوعی سال هاست که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و کارهای مختلف را انجام می دهد اما اخیرا با انتشار ChatGPT توجه همه را به خود جلب کرده است کارهایی مانند نوشتن انواع محتوا، ساخت ویدئو، ساخت تصویر، کدنویسی و… با دقت قابل قبولی از امکانات این ابزار هوش مصنوعی است.
امکان چت با هوش مصنوعی با ابزارهای مختلفی مانند ربات های تلگرام، سایت های مرتبط با هوش مصنوعی، برنامه های موبایل و افزونه ها در سایت های وردپرس یکی دیگر از کاربردهای هوش مصنوعی است که کمک زیادی به کاربران برای رسیدن به پاسخ سوالاتشان می ک پند در ادامه بهترین ابزارهای چت با هوش مصنوعی فارسی را معرفی می کنیم.
چت بات چیست؟
بات مکالمه یا چتبات به انگلیسی Chatbotیک برنامه رایانه ی یا یک عامل نرم افزاری است که برای شبیهسازی یک مکالمه هوشمند با یک یا چند کاربر انسانی از طریق صدا یا متن طراحی شدهاست. نام دیگر بات مکالمه دستیار مجازی هوشمند میباشد.
هدف نهایی این رباتها، شبیهسازی مکالمه در سطحی است که کاربر نتواند آن را از یک انسان تشخیص دهد. از آنجایی که این دسته از رباتها معمولاً نیاز به تنظیم و آزمایش مداوم دارند، بسیاری چت باتهای تولید شده قادر نیستند مکالمه را بهطور کامل ادامه دهند و به نتیجه برسانند اما چت بات های مبتنی بر هوش مصنوعی به خاطر قابلیت یادگیری که دارند روز به روز در حال پیشرفت هستند و جواب های کامل تری را به کاربران می دهند.
چرا از چت با هوش مصنوعی استفاده کنیم؟
هدف هوش مصنوعی یا Artificial Intelligence تولید ماشین هایی است که توانایی انجام وظایفی با هوش انسانی را دارند این ماشین ها همانند انسان فکر و عمل می کنند و توانایی حل مسئله و یادگیری دارند به همین دلیل روز به روز در حال بهبود هستند. استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی فرایندهای تکراری که توسط انسان انجام می شود را خودکار و در زمان کوتاهی پاسخ می دهد و در پاسخ به سوالات دارای خلاقیت است به این معنی که پاسخ های تکراری نمی دهد و روز به روز در حال پیشرفت هستند و پاسخ های بهتری می دهند.
بهترین ابزارها یرای چت با هوش مصنوعی فارسی
در ادامه بهترین برنامه های چت بات برای استفاده در وبسایتها، اپلیکیشنهای موبایل و برنامه های پیام رسان تلگرام را معرفی می کنیم:
ChatGPT
هرجا صحبت از چت بات هوش مصنوعی باشد نام ChatGPT در ابتدای لیست قرار می گیرد این سایت از زبان های مختلف پشتیبانی می کند و مناسب چت با هوش مصنوعی فارسی است و پاسخ هایی که می دهد قابل قبول هستند.
کافیست عضو این سایت به آدرس openai شوید و به راحتی چت را شروع کنید در این سایت می توانید سوالاتتان را بپرسید تا در زمینه های مختلفی برای شما مطلب بنویسید، موضوع مقاله پیشنهاد دهد، متن را خلاصه، بازنویسی و یا ترجمه کند.
مدل زبانی GPT برپایه معماری شبکه عصبی ترانسفورمر گوگل ایجاد شده و گوگل از این شبکه عصبی در ساخت مدل زبانی پیشرفته LaMDA استفاده کردهاست؛ همان مدلی که چند ماه پیش، یکی از کارمندان گوگل مدعی شد «خودآگاه» است همین باعث شده که جواب های درستی بدهد و مدام در حال بهبود باشد.
چت جی پی تی همچینی می تواند به زبان های مختلف برای شما برنامه نویسی کند کافیست به او توضیحات در موردکد مورد نظر و زبانی که میخواهید برای شما کد بزند را را بدهید معمولا کدهایی که ChatGPT برای شما می نویسد به درستی کار می کند این برنامه مورد توجه کاربران ایرانی قرار گرفته و افراد زیادی از این ابزار برای تلید محتوا استفاده می کنند.
اپلیکیشن های چت با هوش مصنوعی فارسی
اگر سری به پلت فرم هایی مانند بازار و مایکت بزنید می توانید برنامه های مختلفی را برای چت با هوش مصنوعی بفارسی پیدا کنید کاربردها و امکاناتی که این ابزارها ایجاد می کنند این است که ارتباط با ChatGPT را فراهم می کند و نیازی به ثبت نام و استفاده از شماره مجازی ندارید ویژگی استفاده از این اپلیکیشن ها در موبایل دسترسی سریع است و زمانی که بخواهید یک پیام، کپشن اینستاگرام، متن ایمیل یا هر موضوع دیگری را بنویسید در دسترس هستند..
در این اپلیکیشن که به صورت رایگان هستنند می توانید هماننند چت جی پی تی استفاه کنید و از سوالات ساده مانند برای یادگیری زبان انگلیسی چه کتابی بخوانم؟ تا سوالات پیچیده در حوزه های تخصصی مانند چگونه یک استراتژی سئو تکنیکال بنویسیم؟ بپرسید.
چت بات ها در وب سایت ها
یکی از مهمترین کاربرد هوش مصنوعی برای چت بات ها در وب سایت ها برای چت و پاسخ به سوالات کاربران است در حال حاضر 1.5 میلیارد نفر در دنیا از چت بات ها استفاده می کنند و پیش بینی می شود تا سال 2027 چت بات ها به کانال اصلی ارائه خدمات به مشتری برای یک چهارم مشاغل تبدیل شوند.
مزیت استفاده از چت بات در سایت این است که می توانید 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز به سوالات کاربران به صورت هوشمند پاسخ دهید.
برای استفاده از چت بات ها در سایت وردپرس می توانید از یک افزونه هوش مصنوعی استفاده کنید و به صورت متنی و صوتی پاسخ کاربران را بدهید با افزونه های هوش مصنوعی می توانید یک فرم پرسش و پاسخ را برای کاربران بسازید تا کاربران بتوانند سوالاتشان را بپرسند و پاسخ خود را بدون اینکه سایت شما را ترک کنند به دست آورند
افزونه چت بات این امکان را فراهم می کند که که کاربران به سوالات شما پاسخ دهند اما اگر نیاز به تعامل بیشتر و پیگیری پاسخ کاربران دارید می توانید از افزونه های تیکت استفاده کنید با این افزونه ها می توانید دپارتمان های مختلفی برای کاربران ایجاد کنید تا سوال هر فرد مستقیما برای واحد مربوطه ارسال شود و یا با گذشت زمان می توانید یک پایگاه داده از سوالات کاربران داشته باشید و سوالات متداول کاربران را پاسخ دهید. در مورد سیستم تیکت هم می توان به تیکتا و تیکتور اشاره کرد که بهترین افزونه تیکت هستند.
Bing AI
مایکروسافت هم از این هیاهو به دور نبوده است و به بینگ هم یک چتبات هوشمند مبتنی بر GPT-4 اضافه کرده و در در مرورگر edge در دسترس کاربران ویندوز 11 قرار داده است این ابزار چت با هوش مصنوعی فارسی هم سازگار است و پاسخ های درستی را به کاربران می دهد.
Google Bard
این ابزار که توسط گوگل توسعه داده شده است بر پایه ChatGPT نیست و اختصاصا توسط گوگل طراحی شده است و پاسخ هایی متفاوت و با دقت نسبتا بالا می دهد و در هر سرچ می توانید دکمه Google it را برای سرچ در گوگل ببینید. البته در نسخه اولیه خیلی موفق نبوده است اما از آنجایی که گوگل در تمامی زمینه ها در حال ارتقا برنامه های خود است مطمئنا نسخه های حرفه ای از نسخه موجود با دقت بالا را ارائه می دهد
بهترین چت با هوش مصنوعی فارسی برای تلگرام
بات ها در تلگرام هم امکان استفاده از سرویس های مختلف را فراهم می کنند به عنوان مثال این بات ها مواردی مانند تبدیل متن به عکس، کدنویسی، تولید محتوا را فراهم می کنند مزیتی که استفاده از از این چت بات ها ایجاد می کنند این است که به راحتی در دسترس هستند و دیگر درگیر فرایند ثبت نام در سایت های مختلف نمی شوید و میتوان به مواردی مانند TinaBot ، chatgpt_karfly_bot و GPT4Telegrambot اشاره کرد.
ویگی
هوش مصنوعی در ابزارهای مختلف در حال استفاده است و باید شما هم بتوانید از این ابزارها به عنوان یک دستیار استفاده کنید به عنوان مثال افزونه Rank Math هم مبتنی بر هوش می تواند بهترین کلمات کلیدی، سوالات متداول و متاتگ های مرتبط را به شما پیشنهاد دهد.
درباره اسماعیل منصوری
از سال ۱۳۸۹ با طراحی سایت با زبانهای برنامه نویسی شروع کردم. خیلی زمانبر و دردسر داشت. اما الان طراحی سایت بدون کدنویسی را در زمانی کمتر و براحتی انجام میدم. دانلود رایگان ۲ فصل اول کتاب راز طراحی سایت بدون کدنویسی
نوشتههای بیشتر از اسماعیل منصوری
دیدگاهتان را بنویسید