کسب درآمد با وردپرس : روش های کسب درآمد از وردپرس
کسب درآمد با وردپرس چرا؟
همانطور که میدانید چند سال است وردپرس چه در جهان چه در ایران، جایگاه خاصی برای طراحی سایت، پیدا کرده است. درست است که در ایران تیمهای زیادی در حال کسب درآمد با وردپرس و مباحث مربوط به آن که در این مقاله، به آن اشاره شده است، هستند ولی اگر با ایده های کسب درآمد با وردپرس که در اختیار شما قرار داده می شود، بتوانید خلاقیت هم داشته باشید، می توانید شما هم می توانید جزء افرادی باشید که در حال کسب درآمد از وردپرس داشته باشند.
کسب و کار با وردپرس : مزایا
- وردپرس یک سیستم منبع باز رایگان است و هم وردپرس و هم افزونه ها و پوسته های وردپرسی زیادی فارسی و بومی شده است.
- امکانات مورد نیاز برای کسب درامد از وردپرس، رایگان یا ارزان است.
- افراد مبتدی هم می توانند از وردپرس کسب درامد داشته باشند.
- آسان برای یادگیری و استفاده
کسب درآمد از وردپرس : روش ها
روش های کسب درآمد با وردپرس، فقط به لیست زیر محدود نمی شود، و مطمئنا این لیست به روز رسانی خواهدشد.
- کسب و کار با وردپرس با خدماتی که نیاز به علم فنی و برنامه نویسی ندارد
همانطور که می دانید برای طراحی سایت نیاز به علم برنامه نویسی و کدنویسی تحت وب ندارید، پس حتی اگر شما علم برنامه نویسی ندارید، میتوانید کسب درامد از وردپرس داشته باشید.
- خدمات هاستینگ + نصب وردپرس + افزونه و پوسته رایگان:
یکی از روش های کسب و کار با وردپرس، این است که در کنار نصب وردپرس، خدمات هاستینگ هم داشته باشید. باتوجه به استفاده روزافزون طراحی سایت با وردپرس، پس نیاز به خدمات هاستینگ هم بیشتر می شود، ولی شما نیاز به علم هاستینگ و سرور ندارید، گرچه برای دادن خدمات و پشتیبانی بهتر، حتما باید اطلاعات اولیه که در قسمت پایگاه دانش سایتهای هاستینگ بوفور یافت میشود، داشته باشید.
بنابراین می توانید از شرکت های خوب و حرفه ای هاستینگ ها، با پشتیبانی خوب، نمایندگی بگیرید. البته باید از هاستینگ های لینوکسی یا حتی الامکان هاست مخصوص وردپرس، نمایندگی بگیرید. می توانید پلن های مختلف با قیمت های مختلف و کاربردهای متنوع برای سایت های مبتدی تا حرفه ای بچینید.
حالا اگر فرض کنید، شما 2 پلن ساده و حرفه ای طبق شکل زیر دارید، و هر 2 روز یک مشتری برای هر پلن دارید. یعنی 8 مشتری 200هزارتومانی و 8 مشتری 450هزارتومانی، ماهانه 5.6 میلیون تومان درآمد خواهیدداشت.
- زنجیره های ارائه خدمات پس از فروش هاست:
- بسته های راه اندازی سایت وردپرس: می توانید خدمات مربوط به راه اندازی اولیه سایت وردپرسی داشته باشید:
- نصب و راه اندازی وردپرس
- نصب پوسته
- شخصی سازی و محتوا گذاری
- ساخت صفحات پایه مثل ارتباط با ما، درباره ما
- بسته های راه اندازی سایت وردپرس: می توانید خدمات مربوط به راه اندازی اولیه سایت وردپرسی داشته باشید:
حالا می توانید، اندازه و حد خدمات ارائه شده را کم و زیاد کنید تا پلن های مختلفی طراحی کنید و تعرفه های مختلفی برای آنها مشخص کنید.
- بسته های مدیریت سایت:
یکی دیگر از خدماتی که برای کسب درآمد از وردپرس داشته باشید، مدیریت سایت های وردپرسی است. این خدمات می تواند شامل موارد زیر باشد:
- به روز رسانی پوسته ها و افزونه ها
- کانفیگ امنیتی سایت های وردپرسی
- تولید محتوا در سایت
- تولید محتوا در شبکه های اجتماعی
تصویر زیر یک مثال پلن خدمات مدیریت سایت وردپرسی می باشد:
نحوه پیداکردن مشتریان خدماتی که نیاز به علم برنامه نویسی ندارند:
روش های پیداکردن مشتریان برای اکثر روش های کسب درآمد از وردپرس در کل یکسان است، فقط باید روش استفاده از آن با توجه به نوع خدمات تغییریابد.
- SEO: بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، یا سئو، یکی از بهترین روشهای پیداکردن مشتریان موردنظر کسب و کارماست، به این علت که کاربران با واردکردن کلمه کلیدی موردنظر در موتورهای جستجو، دنبال سایت موردنظر هستند، بنابراین اگر شما روی سئوی سایت خود، خوب کارکرده باشید، این روش به افزایش کسب در امد از وردپرس شما کمک زیادی خواهدکرد.
- بازاریابی محتوا: با توجه به اینکه شما در این روش کسب درآمد از وردپرس، خدمات ارائه می دهید و نه محصول، یکی از بهترین روش های پیداکردن مشتری های هدف، استفاده از بازاریابی محتواست. می توانید مقالاتی رایگان درمورد خدماتی که ارائه می دهید، در سایت منتشرکنید، و بعد خدمات خود را هم معرفی کنید، این کار هم باعث افزایش اعتماد مشتریان به شما بعنوان فردی متخصص در این زمینه می شود و هم خدمات موردنظر را معرفی کرده اید.
- تبلیغات: این روش پیداکردن مشتریان، تقریبا در همه روش های کسب در امد از وردپرس، قابل استفاده است. فقط با توجه به مخاطبین و مشتریان هدف نوع خدماتی که ارائه می دهید، باید تبلیغات را در پلتفرمی انجام دهید، که مشتریان شما آن را ببینند. برای مثال در این روش از کسب درآمد با وردپرس، می توانید در انجمن ها یا فروم های مربوط به وردپرس، تبلیغات خدمات خود را انجام دهید.
- انجمن ها: در انجمن ها، می توانید به سوالات بقیه کاربران پاسخ دهید، حالا اگر بتوانید در متن پاسخ به سوال کاربر، خدمات خودتان را معرفی کنید عالی است.
- فریلنسری: در این حالت، می توانید در سایت های فریلنسری، ثبت نام کنید. البته 2 حالت وجود دارد:
- در سایت هایی مثل پونیشا، به این صورت است که در پرفایل خود، کارفرما پروژه ها را اعلام می کنند و فریلنسرها پیشنهاد قیمت می دهند و مدت زمان تحویل را مشخص می کنند. بهتراست برای کسب نتایج بهتر، نمونه کارهایی از خدماتتان را در پروفایل قراردهید.
- در سایت هایی مثل انجام میدم، شما خودتان خدمات را معرفی میکنید.
برای داشتن درامد دلاری از طریق فریلنسری هم می توانید از سایتهای معروفی مثل UpWorks، Freelancer استفاده کنید ولی حتما موارد مهمی که هنگام ثبت نام وجود دارد را رعایت کنید.
قدم گذاشتن در مسیر کسب درامد از وردپرس طریق خدماتی که نیاز به علم برنامه نویسی نیست:
در این روش کسب و کار با وردپرس، مسلما باید با وردپرس آشنایی کافی داشته باشید، درضمن می توانید از محصولات زیر که در سایت وجود دارد، استفاده کنید:
- آموزش طراحی سایت با وردپرس (البته نام پکیج در سایت، آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی)
- آموزش امنیت وردپرس
کسب درآمد از وردپرس : نقاط ضعف خدماتی که نیاز به علم برنامه نویسی ندارد:
- توقع بیش از حد مشتریان: برای مثال در پلن های خدمات بسته های راه اندازی سایت وردپرسی و بسته های مدیریت سایت، کاربران ممکن است به غلط انتظار خدمات بیشتری یا با میزان بیشتری در موارد یادشده، داشته باشند. البته می توانید شما درصورت نیاز، پلن هایی با انتظارات بجای کاربران طراحی کنید.
- عدم استقبال از بسته خدمات: اگر خلاقیت یا ارزش افزوده ای در خودمات شما وجود نداشته باشد، از این بسته های خدمات استقبال خوبی بعمل نیاید. برای رفع این ضعف می توانید به این موضوع اشاره کنید که اگر کاربران از این خدمات استفاده نکنند، با چه مشکلاتی مواجه می شوند و همینطور درصورت استفاده از این خدمات جه مزایایی شامل حالشان می شود. می توانید گزینه های بهتر و بیشتری که کمترین هزینه را برای شما دارد را اضافه کنید.
کسب درآمد از وردپرس : نقاط قوت خدماتی که نیاز به علم برنامه نویسی ندارد:
- درگیرنبودن نیروی انسانی: با توجه به اینکه در این نوع کسب درآمد از وردپرس، نیازی به علم برنامه نویسی ندارید، نیازی هم به نیروی انسانی متخصص ندارید. از طرفی با توجه به اینکه در خدمات هاستینگ، شما نمایندگی گرفته اید و کارهای اصلی و فنی را شرکتی که از آنجا نمایندگی گرفته اید، انجام می دهند؛ نیازی به درگیر کردن نیروی انسانی ندارید.
- بوجود آمدن درآمد خودکار فروش هاست با استفاده از WHCMS: می توانید با نصب WHCMS در کنار وردپرس، روند فروش هاست را بصورت خودکار انجام دهید و از این طریق بطور خودکار کسب درآمد با وردپرس داشته باشید.
- امکان فروش زنجیره ای: ایده انجام خدمات وردپرسی، استفاده از سود خدمات زنجیره ای آن است. بعد از فروش هاست وردپرسی می توانید بسته های خدمات راه اندازی و مدیریت سایت را هم به مشتری ارائه بدهید و از این طریق کسب درامد از وردپرس داشته باشید.
-
کسب و کار با وردپرس با خدماتی که نیاز به علم برنامه نویسی PHP/HTML/CSS/JQUERY/UI/UX
اگر شما در PHP/HTML/CSS/JQUERY/UI/UX، تسلط داشته باشید می توانید با تیم سازی قوی، کسب درامد از وردپرس را افزایش دهید. روش هایی که از این طریق می توانید انجام دهید:
- ساخت پوسته (قالب) وردپرسی (طراحی سایت با قالب اختصاصی) : خیلی از افراد یا شرکت ها، می خواهند سایتشان قالب اختصاصی داشته باشد، می توانید با ساخت پوسته اختصاصی، این کار را برای آنها انجام دهید.
- برای مثال اگر برای هر سایت با قالب اختصاصی 2 تا 6 میلیون، درامد داشته باشید، ماهیانه حداقل 3 پروژه * 4 میلیون => 12 میلیون تومان درامد خواهید داشت.
- ساخت افزونه وردپرسی: ممکن است سایتهای وردپرسی امکان خاصی نیاز داشته باشند، شما می توانید افزونه موردنظر را پیاده سازی و تولید کنید. برای مثال، هر افزونه 1 تا 10 میلیون تومان درامد داشته باشید، با 5 پروژه * 2 میلیون => 10 میلیون در ماه، درامد داشته باشید.
نحوه پیداکردن مشتریان خدماتی که نیاز به علم برنامه نویسی دارند:
در این روش کسب درامد از وردپرس، می توانید از روشهای پیداکردن مشتری توضیح داده شده در روش اول کسب درآمد با وردپرس، استفاده کنید.
برای داشتن درامد دلاری از طریق فریلنسری هم می توانید از سایتهای معروفی مثل UpWorks، Freelancer استفاده کنید ولی حتما موارد مهمی که هنگام ثبت نام وجود دارد را رعایت کنید.
کسب و کار با وردپرس : نقاط ضعف خدماتی که نیاز به علم برنامه نویسی دارند
- عدم تعهد مشتریان: ممکن است مشتریانی کم لطفی هم داشته باشید، افرادی که با این که کار را درست انجام داده اید ولی به هرعلتی آنها از دادن مبلغ کامل پروژه سرباز می زنند. برای رفع این مشکل می توانید، از قراردادی که موارد احتمالی را در آن پیش بینی کرده باشید، استفاده کنید.
- عدم تعهد اعضای تیم: این هم مشکل دیگری است، چون دارید تیمی کار می کنید، باید درهنگام تیم سازی، موارد مربوط به جذب افراد موردنظر، دقت لازم را بعمل آورید.
- نبود مشتری در برهه های زمانی: باتوجه به اینکه کار شما پروژه ای است، ممکن است برخی اوقات، مشتری نداشته باشید، در این حالت می توانید بصورت موازات از روش های دیگر کسب درآمد از وردپرس هم استفاده کنید.
- دریافت مبالغ کمتر از حدمعمول: ممکن است در برخی اوقات که مشتری نداشته باشید، کارهایی قبول کنید که درامد کمتری داشته باشد.
- درگیربودن نیروی انسانی: باتوجه به اینکه نیاز به برنامه نویسی، وجود دارد، نیازمند نیروی انسانی متخصص هستید.
کسب و کار با وردپرس : نقاط قوت خدماتی که نیاز به علم برنامه نویسی دارند
- عدم کپی خدمات شما
- منابعی سریع پیداکردن مشتری: می توانید از سایت های فریلنسری، برای پیداکردن سریع مشتری استفاده کنید. البته در حوزه وردپرس، تعداد پیمانکاران در این سایت ها زیاد شده است و مبالغ بعضا پایینی داده می شود.
- بوجود آمدن زنجیره مشتریان: بعد از اینکه مشتریان شما چه در سایت های فریلنسری یا بصورت مستقیم در سایت خودتان، از خدمات شما راضی بودند کارها و خدمات بعدی، از طرف مشتریان به شما داده می شود.
- بدون نیاز به هزینه اولیه: باتوجه به این که این روش کسب درآمد با وردپرس، خدماتی است و نیازی به ساخت محصولات فیزیکی ندارد، حتی نیازی به تبلیغات زیادی ندارید، می توانید بدون هزینه اولیه این کار را شروع کنید.
تیم سازی
در این روش کسب درآمد با وردپرس، نیاز به تیمی حرفه ای دارید، بنابراین پیدا کردن افرادی که تخصص شما را داشته باشند یا تخصص مکمل شما را داشته باشند، ضمن اینکه باید اخلاق حرفه ای داشته باشند، خیلی حیاتی است.
کسب و کار با وردپرس: آموزش وردپرس با سبک جدید آموزش:
یکی از روشهای دیگر کسب درآمد از وردپرس، آموزش وردپرس و مفاهیم مرتبط با آن، با سبکی جدید و خلاقانه است.
- اموزش وردپرس
- آموزش تنظیمات پوسته های محبوب: می توانید نحوه استفاده و کلیه تنظیمات پوسته های محبوب بازار، را آموزش دهید.
- آموزش افزونه های کاربردی: تعدادی از افزونه های محبوب و مهمی هم هستند که کاربران فقط آن را نصب می کنند، ولی یا تنظیمات آن را انجام نمیدهند یا تنیظمات را بدرستی انجام نمی دهند. برای مثال تنظیمات مربوط به افزونه های کش و افزایش سرعت و همینطور افزونه امنیت وردپرس.
- عضویت پولی
- آموزش های ویدئویی (تصویری) بصورت قسمت به قسمت
- محتوای مطالب ویژه که در سایت ها بصورت رایگان پیدانمیشود.
اگر اطلاعاتی که در قسمت VIP قرار داده باشید، اطلاعاتی باشد که در سایت های مرتبط دیگر، وجود ندارد یا حداقل شما بصورت کاربردی و عملی و بصورت خلاقانه قرارداده باشید، می توانید درامدی عالی از این روش داشته باشید.
می توانید برای راه اندازی این قسمت از افزونه های زیر استفاده کنید:
- Restrict Content Pro
- UserPro
برای مثال، اگر عضویت ماهانه 29 هزار تومان و سه ماهه 55 هزار تومان داشته باشید، و روزی یک عضویت پولی داشته باشید، بعد از 1 ماه، 780 هزارتومان و بعد از 3 ماه، 4.9 میلیون تومان درامد خواهید داشت. درنظر داشته باشید، افرادی که عضویت یک ماهه یا سه ماهه داشته اند، درصورت رضایت، حساب خود را تمدید میکنند و این قضیه باعث سودآوری بیشتر می شود.
منابع مورد استفاده برای یادگیری بیشتر وردپرس:
باتوجه به اینکه قراراست آموزش های مختلف وردپرسی را آماده کنید، پس باید همیشه بروز باشید، می توانید از آموزش های سایت های بین المللی مثل Wpbegginer ، tuts+ ، wpmudev استفاده کنید.
کسب درآمد از وردپرس : نقاط ضعف آموزش وردپرس:
- جوابدهی بعد از زمان طولانی
- مقاومت بسیار زیاد کاربران نسبت به یادگیری: خرید افزونه ها و پوسته ها نسبت به خرید اموزش های ان بیشتراست
کسب درآمد از وردپرس : نقاط قوت آموزش وردپرس:
- شهرت در حوزه کاری: به علت مشاوره و اموزش
- استفاده از تجربه ها در کار شخصی: درمشاوره
- همکاری با تیم های مختلف: می توانیم خدمات سایت های مرتبط با اموزش های خود را در سایت قرارداده و درامد داشته باشیم.
-
کسب و کار با وردپرس : مشاوره و آموزش های خصوصی
یکی دیگر از روش های کسب درآمد با وردپرس، مشاوره و آموزش های خصوصی است.
- رزومه خوب: برای این روش، داشتن تجربه و تسلط اصل اول است. درواقع اگر شما هم در آموزش و هم در خدمات، بصورت حرفه ای کار کرده باشید، کاربران به شما اعتماد بیشتری پیدا می کنند.
- مشاوره های ارزشمند: باز به همان اصل اول اشاره می کنم که تجربه زیاد و تسلط، پیش نیاز این روش است. باید مشاوره هایی ارائه دهید که یک گام از اموزش ها بالاتر باشد و کاربر این حس را پیداکند که مشاوره ارزشمندی را کسب کرده است.
- ساعت یا جلسه اول رایگان: بهتراست برای شروع کار، یک ساعت یا جلسه مشاوره رایگان به مشتریان بدهید تا اعتمادسازی بیشتری انجام دهید.
- برای مثال، اگر برای هر مشاوره ساعتی 120هزارتومان، بگیرید، هفته ای 4 جلسه 2 ساعته مشاوره، ماهیانه 3.8 میلیون تومان ماهیانه درامد از وردپرس خواهید داشت.
- کسب و کار با وردپرس : طراحی محصول های وردپرسی: این روش کسب درامد از وردپرس، نیاز به تحقیق بازاردارد. یعنی باید امکاناتی که کاربران وردپرسی به آن نیاز دارند، را پیداکرده و افزونه یا پوسته موردنظر را تولیدکنید.
- ساخت پوسته و افزونه وردپرسی و قرار دادن آن در مارکت پلیس های ایرانی و بین المللی: می توانید پوسته های کاملا فارسی از پایه طراحی کنید و در مارکت پلیس های ایرانی قراردهید. حتی می توانید پوسته ها و افزونه هایی آماده کنید و در مارکت پلیس های بین المللی قراردهید. برای مثال سازنده افرونه hide my wp را یک ایرانی ساخته است.
- برای انجام این روش کسب درآمد از وردپرس که بصورت دلاری است و درآمد زیادی را هم برای شما خواهد داشت، باید تیمی حرفه ای برای تولید و پشتیبانی و بروزرسانی مداوم داشته باشید.
- طراحی پوسته و افزونه وردپرس:
- پوسته خوب
- برنامه ریزی بروزرسانی
- یک عمر درامد خوب
- فارسی سازی قالب و افزونه: می توانید پوسته و یا افزونه محبوب یا درحال محبوبیت در مارکت پلیس های بین المللی را پیداکرده و آنها را فارسی و بومی سازی کنید.
نقاط ضعف:
- زمان زیاد برای به نتیجه رسیدن: باتوجه به اینکه می خواهید در سطح ایران یا جهان کار کنید و رقبای بزرگی دارید، پس باید زمان زیادی برای تولید، پشتیبانی و بروز رسانی مداوم درنظربگیرید.
- پیدا کردن هم تیمی ها: این روش کسب درآمد با وردپرس، که نیاز به افراد دارای علم برنامه نویسی دارند، و از طرفی باید متعد تا پایان پروژه ها، باقی بمانند، بنابراین جذب هم تیمی، باید با دقت انجام شود.
- سرمایه گذاری اولیه: برای جذب نیرو، حقوق ماهیانه و دیگر هزینه ها، پس این کار باید سرمایه گذاری اولیه انجام شود.
- تسلط به بازار: باید در این روش روی بازار تسلط داشته باشید، تا افزونه یا پوسته ای تولید کنید که واقعا کاربران وردپرسی به آن نیاز داشته باشند، و از آن درامد خوبی داشته باشید.
- تجربه زیاد برنامه نویسی: شما بعنوان شروع کننده این کار، چه خودتان بعنوان نیروی برنامه نویسی کار کنید چه نه، باید خودتان هم در برنامه نویسی تجربه زیادی داشته باشید.
نقاط قوت:
- درامد های خودکار
- درگیرنبودن نیروی انسانی
- همکاری به صورت دورکاری
- امکان مقیاس پذیربودن
- ارقام بالا، با دلار 13000 تومان حساب شده است.
-
کسب و کار با وردپرس : راه اندازی سایت برای خودتان:
با استفاده از این روش کسب درامد از وردپرس، می توانید کسب و کارخودتان را داشته باشید. می توانید انواع سایت های مجله های خبری، سایت فروشگاهی را طراحی و درامد داشته باشید.
-
سایت خبری:
می توانید مجله خبری راه اندازی کنید البته برخی مجله های خبری در ایران نیاز به مجوزهای خاصی دارد.
- موضوع خاص: برای شروع می توانید فقط درمورد موضوع خاصی تولید محتوا کنید.
- ایده خاص: البته برای متمایز بودن، ایده داشته باشید نه این که مثل دیگر سایت ها کارکنید.
- روش جدید برای ایجاد محتوا: همینطور برای متمایزبودن، باید روش جدیدی هم در پیش بگیرید.
-
درآمد از سایت خبری:
- تبلیغات: بعد از بالابردن ترافیک سایت که نیازمند زمان و محتوای جذابی که مخاطبین دنبال آن هستند، است، می توانید بنرهای تبلیغاتی در سایت قراردهید و ماهیانه درامد ثابتی داشته باشید یا از پلتفرم های تبلیغاتی CPC استفاده کنید و به ازای کلیک کاربران روی بنرها درامد داشته باشید که این درامد متغیراست.
- ریپورتاژ: می توانید یا استفاده از ریپورتاژ هم درسایت کسب درامد داشته باشید. یا خودتان سراغ کسب و کار و سایت ها می روید و خودتان اعلام آمادگی می کنید و یا آنها به علت اینکه درمورد موضوع موردنظر سایت شما ترافیک زیادی دارد، شما برای قراردادن ریپورتاژ شما را انتخاب می کنند. می توانید محتوا را خودتان اماده کنید که درامد جدایی دارد یا اینکه فرد درخواست کننده، خود محتوایی را آماده می کند . درامد ریپورتاژ نسبت به تبلیغات خیلی بیشتراست.
-
سایت فروشگاهی:
-
سایت فروشگاه محصولات فیزیکی:
بهتراست از خرده فروشی و یک مورد خاص شروع بصورت تخصصی کنید. در این صورت امکان رقابت با فروشگاه اینترنتی بزرگ مثل دیجیکالا را خواهید داشت. ولی اگر بخواهید مثل دیجیکالا بصورت market place و در هر زمینه ای محصول بفروش برسانید، کار شما خیلی سخت می شود و زمان خیلی زمان برای وارد شدن به بازار رقابتی می طلبد مگر اینکه باز بصورت منطقه ای یا موردی کار کنید. مثلا فروشگاه اینترنتی برای شهر یا منطقه خودتان اماده کنید.
- درگاه پرداخت اینترنتی: اگر بخواهید از پرداخت انلاین استفاده کنید، نیازمند درگاه پرداخت اینترنتی هستید. برای این کار می توانید از 2 راهکار استفاده کنید:
- درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم: اگر مجوزهای مربوطه را دریافت کرده اید،( بعنوان مثال اینماد) می توانید بعد از درخواستی که به بانک موردنظر، دادید و به شما کدهای موردنظر را دادند، می توانید افزونه درگاه پرداخت اینترنتی را نصب و با واردکردن کد مربوط، از آن استفاده کنید. به این صورت مبالغ به حساب شما مستقیما واریز می شود.
- درگاه پرداخت اینترنتی غیرمستقیم: اگر هنوز مجوزهای مربوطه را دریافت نکرده اید، می توانید تا زمان دریافت آن از درگاه های پرداخت واسطه ای استفاده کنید. البته باید نحوه تسویه حساب و مبلغ درصد کارمزد و اعتبار سایت های مربوطه را بررسی کنید.
- پرداخت در محل: برای شروع کار می توانید خودتان محصولات را پست کنید. البته برای مواقعی که کاربران از پرداخت در محل (O.D) استفاده می کنند، مسئله دریافت وجه مطرح می شود. برای این حل مسئله می توانید از شرکت های زیادی که در این حوزه کار می کنند، استفاده کنید. فقط باید درمورد نحوه کار، تسویه و … تحقیق کنید.
- درگاه پرداخت اینترنتی: اگر بخواهید از پرداخت انلاین استفاده کنید، نیازمند درگاه پرداخت اینترنتی هستید. برای این کار می توانید از 2 راهکار استفاده کنید:
-
سایت فروشگاه محصولات مجازی(دانلودی):
روش دیگر فروش اینترنتی، فروش محصولات مجازی (دانلودی) می باشد. اگر در زمینه ای تخصص یا مهارتی دارید، می توانید محصولات آموزشی آماده کنید و آن را از طریق بفروش برسانید. البته محصولات مجازی می تواند هر فایلی باشد: ویدئوهای آموزشی، و…، فایلهای pdf، و هر اطلاعات ارزشمندی که شما آماده کرده اید، و مطمئنا برای عده زیادی موردنیاز است، را بفروش برسانید و از این راه کسب درامد داشته باشید.
- مجوزهای لازم برای ایجاد فروشگاه محصولات آموزشی، اینماد و سرامد است.
- یکی از مزایای فروشگاه مجازی نسبت به فروشگاه محصولات فیزیکی، عدم نیاز به پست کردن محصولات است. یعنی کاربر بعد از تکمیل سفارش و پرداخت انلاین محصول، می تواند به لینک دانلود محصول دانلود دسترسی پیداکند.
- برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی فیزیکی و مجازی(دانلودی)، می توانید از وردپرس و افزونه ووکامرس استفاده کنید.
- می توانید از محصول طراحی سایت بدون کدنویسی و ساخت فروشگاه اینترنتی استفاده کنید.
-
تیم سازی برای طراحی سایت برای خودتان
باتوجه به نوع سایتی که قصد راه اندازی آن را دارید، نیازبه افرادی در زمینه مربوطه دارید. مثلا اگر سایت شما مجله ای درمورد تکنولوژی باشد، باید فردی آشنا به این حوزه، آشنا یا مسلط به مترجمی زبان انگلیسی، خواهید داشت. اگر هم قصد فروشگاه فیزیکی داشته باشید، باید در این مورد هم افراد مربوطه با پیداکنید.
نقاط ضعف
- نیاز به اعتمادسازی: این قضیه بخصوص در سایت های فروشگاهی، بیشتر خودش را نشان می دهد، چه محصولات فیزیکی چه دانلودی، باید اعتماد سازی را انجام دهید. برای محصولات دانلودی می توانید بخشهایی از محصول آموزشی را بصورت رایگان قراردهید.
- مدت زمان زیاد به درآمد رسیدن: یکی از دلایل این قضیه، این است که نیاز به اعتمادسازی، وجود دارد و همین مورد باعث افزایش زمان رسیدن به درامد می شود. البته اینکه تا چه حد با بحث های بازاریابی و تبلیغات برای معرفی محصولات، آشنا باشید، باعث کاهش یا افزایش این زمان می شود. مثلا اگر بتوانید در چند کلمه کلیدی مرتبط با یک محصول برای شروع کار، در گوگل رتبه خوبی داشته باشید به کاهش این زمان کمک می کند. در مورد سایت های خبری و تفریحی هم با قرار دادن محتوای عالی، و همینطور سئو می تواند به کاهش این زمان کمک کند.
- امکان کپی محصولات دانلودی و سرقت ایده های محصولات فیزیکی: مشکلی که درمورد محصولات آموزشی وجود دارد، امکان کپی آن وجود دارد، حتی اگر شما محصولات آموزشی را روی DVD قرار دهید و قفل های گرانقیمت هم روی آن قرار دهید، باز هم افرادی هستند که آن را کرک کنند. پس این مشکل برای محصولات آموزش وجود دارد. برای رفع این مشکل باید زنجیره ای از محصولات تولید کنید.
نقاط قوت
- مقیاس پذیر بودن(scalable)
- امکان دورکاری با اعضای تیم
- بدون نیاز به سرمایه اولیه: برای فروشگاه محصولات دانلودی و سایت های خبری نیازی به سرمایه ندارید.
پیشنهاد می کنم ایده های کسب و کار اینترنتی را هم مطالعه کنید.
درباره اسماعیل منصوری
از سال ۱۳۸۹ با طراحی سایت با زبانهای برنامه نویسی شروع کردم. خیلی زمانبر و دردسر داشت. اما الان طراحی سایت بدون کدنویسی را در زمانی کمتر و براحتی انجام میدم. دانلود رایگان ۲ فصل اول کتاب راز طراحی سایت بدون کدنویسی
نوشتههای بیشتر از اسماعیل منصوری1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
ممنونم مقاله ی جالبی بود