خروج خودکار کاربران غیر فعال در وردپرس

سایت وردپرس چند نویسنده ای، با چالش های جدید همراه است. برای یک مدیر سایت آگاه از مسائل امنیتی، کاربران غیرفعال در وردپرس ممکن است یک تهدید امنیتی ایجاد می کند. به همین دلیل است که بسیاری از اینترنت بانک پس از یک مدتی که شما کاری در آن انجام نمی دهید، شما را از محیط اینترنت بانک خارج می کند. شما می توانید همین قابلیت مشابه را در سایت وردپرسی خود نیز اجرا کنید. در این مقاله ما به شما نحوه ی خروج خودکار کاربران غیر فعال در وردپرس را نشان خواهیم داد.

نحوه خروج خودکار کاربران غیر فعال در وردپرس

اولین چیزی که باید انجام دهید این است که افزونه Inactive Logout نصب کنید و فعال کنید. پس از فعال سازی، به سادگی به تنظیمات بروید، و بعد روی  گزینه  Inactive Logout کلیک کنید، تا وارد تنظیمات آن شوید.

تنظیمات افزونه خروج خودکار کاربران غیر فعال در وردپرس

زبانه Basic Managment

نحوه خروج خودکار کاربران غیر فعال در وردپرس

 

 Idle Timeout: مدت زمانی که اگر کاربر غیرفعال بود، از وردپرس خارج شود، را تعیین کنید. (دقیقه)

 Idle Message Content: متن پیامی که به کاربر هنگام خروج از سایت نشان داده می شود.

نحوه خروج خودکار کاربران غیر فعال در وردپرس

Popup Background: با انتخاب این گزینه و انتخاب رنگ موردنظر، به محض نمایش پیام، رنگ پس زمینه به رنگی انتخاب کرده اید، در می آید.

Disable Timeout Countdown: با انتخاب این گزینه، هنگامی که پیام ظاهر می شود، کاربر فورا خارج نمی شود. با انتخاب این گزینه، این اجازه به کاربر داده می شود که ادامه دهد، و یادر عرض 10 ثانیه از وردپرس خارج می شود. اگر می خواهید به محض تمام شدن زمان تعیین شده، کاربر از وردپرس، خارج شود، این گزینه را انتخاب نکنید.

Show Warn Message Only: یک پیام هشدار را نشان می دهد، اما کاربر از سیستم خارج نخواهد شد.

لطفا توجه داشته باشید! هنگامی که این گزینه فعال می شود، تنظیمات مشخص شده در زبانه Multi Role timeout کار نخواهد کرد.  محتوای پیام خروج نمایش داده نمیشود و با پیامی که در زیر این گزینه وارد می کنید، جایگزین خواهد شد.

Disable Concurrent Logins: این گزینه از ورود کاربر با استفاده از همین حساب از مکان های مختلف جلوگیری می کند.

Enable Redirect: اگر این گزینه را فعال نکنید، بعد از خروج از وردپرس، کاربر به صفحه ورود هدایت می شود. درصورتیکه این گزینه را فعال کنید: دو گزینه به نمایش در می آید:

نحوه خروج خودکار کاربران غیر فعال در وردپرس

گزینه Redirect Page: می توان یکی از نوشته ها یا برگه ها را انتخاب کرد، که پس از خروج کاربر، به آن صفحه هدایت شود.

گزینه Custom URL Redirect: درصورتیکه گزینه External Page Redirect از قسمت Redirect Page انتخاب شود، می توان آدرس خاصی را در این قسمت وارد کرد تا پس از اتمام مدت زمان تعیین شده، کاربر از وردپرس خارج شده و وارد ادرس مشخص شده بشود.

زبانه Advanced Managment

این زبانه شامل تنظیمات پیشرفته می شود:

نحوه خروج خودکار کاربران غیر فعال در وردپرس

گزینه Multi-Role Timeout:

با انتخاب این گزینه، گزینه زیر نمایش داده می شد که می توان برای هر نقش کاربری موجود، درصورتی که کاربران نقش موردنظر غیرفعال شوند، ویژگی های متمایز نسبت به دیگر نقش ها درنظرگرفت.

نحوه خروج خودکار کاربران غیر فعال در وردپرس

گزینه Enable Multi-User Feature: از لیست نقش ها، نقش هایی که میخواهید برای هرکدام بطور جداگانه، ویژگی های موردنظر را تعیین کنید، انتخاب می کنید و سپس روی Save Changes کلیک می کنید.

سپس جدولی با ستون های زیر به نمایش داده می شود:

نحوه خروج خودکار کاربران غیر فعال در وردپرس

User Role: در این ستون، نقش های انتخاب شده، به نمایش در می اید.

Time out: خروج کاربران با نقش موردنظر، پس از گذشت زمان غیرفعال بودن را تعیین می کنید.

Redirect Page: صفحه ای که کاربر پس از خروج به آن هدایت می شود.

Disable: درصورتیکه می خواهید فعلا ویژگی های موردنظر برای این نقش، غیرفعال باشد.

Disable Concurrent Logins: این گزینه از ورود کاربر با نقش تعیین شده، با استفاده از همین حساب از مکان های مختلف جلوگیری می کند.

دیگر روش های افزایش امنیت وردپرس

 

دیدگاهتان را بنویسید